InTronic
Welcome to InTronic - Indonesian Electronic Music



 
PortalHomeCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Interested in becoming a moderator ?

Go down 
AuthorMessage
>SheKiLL<
[ WebAdmin ]
[ WebAdmin ]
avatar

Posts : 1597
Points : 11729
Reputation : 38
Join date : 2010-08-16
Location : Jakarta

PostSubject: Interested in becoming a moderator ?   Tue 17 Aug 2010 - 17:40



----( INDONESIA )----



Mau jadi moderator?

Untuk menjadi moderator Forum Intronic. Syaratnya adalah:
  1. Dapat bekerja secara sukarela, demi berkembangnya forum dan komunitas pecinta Electronic Music di Indonesia.
  2. Dapat bertanggung jawab dan dapat dipercaya dengan tugasnya untuk me-moderasi sebuah forum / topic tertentu maupun secara global.
  3. Bersedia dihubungi kapanpun saat dibutuhkan demi keperluan forum.
  4. Dapat berkoordinasi dengan baik antara moderator lainnya dan dengan para admin forum.
  5. Mengerti tata cara berforum dengan baik.
  6. Memahami konten dari forum InTronic dengan baik (genre lagu, hits, trend, events, dll).
  7. Memiliki pengetahuan umum tentang teknologi dan pengembangannya.


Bagi kalian yang berminat silahkan reply post ini atau email ke intronic_forum@gmail.com sertakan info data diri anda beserta contact info yang bisa dihubungi (YM / MSN / GTALK, Facebook, Twitter, No. HP, BB Pin jika ada)



----( ENGLISH )----


Wanna be a Moderator?

To be Forum moderators Intronic, terms and conditions:
  1. Able to work voluntarily for the development of Electronic Music lovers in Indonesia.
  2. Can be responsible and can be trusted with the task to moderate a forum / topic, specific or globally.
  3. Willing to be contacted whenever the time if required for the purposes of the forum.
  4. Able to coordinate well with other moderators and forum admin.
  5. Understand how to use the forum procedure well.
  6. Understanding the content of the forum InTronic well (the genre of songs, hits, trends, events, etc.).
  7. Having a general knowledge of technology and its development.


For those of you who are interested please reply this post or email to info intronic_forum@gmail.com include your personal data and contact info (YM / MSN / GTalk, Facebook, Twitter, Mobile Number, Blackberry Pin if exists)



Best Regards,

- InTronic -





COMMENT or THANKS will appreciated



                                                                         


Last edited by >SheKiLL< on Thu 25 Nov 2010 - 16:28; edited 2 times in total
Back to top Go down
rsugianto
Sergeant
Sergeant


Posts : 2
Points : 2957
Reputation : 0
Join date : 2010-10-17

PostSubject: Re: Interested in becoming a moderator ?   Sun 17 Oct 2010 - 21:08

mau dong om. hehehe..
Back to top Go down
cybits
[WebMaster]
[WebMaster]
avatar

Posts : 39
Points : 13735
Reputation : 11
Join date : 2010-08-17
Location : Inside your system!

PostSubject: Re: Interested in becoming a moderator ?   Sun 17 Oct 2010 - 21:11

rsugianto wrote:
mau dong om. hehehe..

boleh aja.. kita liat dulu yah gimana aktifnya bro rsugianto di forum kita.. Very Happy



HOMEPAGE | TWITTER | WORDPRESS

YOUR COMMENT WON'T HURT ANYONE!
Back to top Go down
http://cybits.waps.ms
rsugianto
Sergeant
Sergeant


Posts : 2
Points : 2957
Reputation : 0
Join date : 2010-10-17

PostSubject: Re: Interested in becoming a moderator ?   Sun 17 Oct 2010 - 21:18

Macem2 forum kyk gini mah makanan tiap hari om. byk web yg gue tanganin. dari idws, detik, apalagi forum music2 gini. hahaha tiap hari. nih lg download lgu2 nya.. dulu saya juga salah satu EO nama EO nya "Blue 5" Dj Ronny. makanya sering dengerin lagu2 gini. klo mlm2..
Back to top Go down
cybits
[WebMaster]
[WebMaster]
avatar

Posts : 39
Points : 13735
Reputation : 11
Join date : 2010-08-17
Location : Inside your system!

PostSubject: Re: Interested in becoming a moderator ?   Sun 17 Oct 2010 - 21:21

rsugianto wrote:
Macem2 forum kyk gini mah makanan tiap hari om. byk web yg gue tanganin. dari idws, detik, apalagi forum music2 gini. hahaha tiap hari. nih lg download lgu2 nya.. dulu saya juga salah satu EO nama EO nya "Blue 5" Dj Ronny. makanya sering dengerin lagu2 gini. klo mlm2..

kita bukannya mau meragukan atau kemampuan anda, ya mungkin anda memang sudah biasa dan berpengalaman.. tp kita juga mau liat komitmen anda dulu atau eksistensi, bukan juga mau mempersulit atau pelit.. mungkin bro bisa coba posting lagu di forum ini.. sesuai dengan genre selera bro sugi.. Very Happy



HOMEPAGE | TWITTER | WORDPRESS

YOUR COMMENT WON'T HURT ANYONE!
Back to top Go down
http://cybits.waps.ms
Sponsored content




PostSubject: Re: Interested in becoming a moderator ?   

Back to top Go down
 
Interested in becoming a moderator ?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» For anyone interested
» Perihal : Pengunduran diri saya selaku Moderator
» Anime you are currently watching or interested?
» Congratulations TigerTankFan on his promotion to Super Moderator!
» New Moderator, Lale

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
InTronic :: GENERAL :: WELCOME-
Jump to: